Michelin Alpin A4 175/65/R14 82T

Michelin je predstavio svoj najnoviji zimski pneumatik cetvrte generacije, Michelin Alpin A4. Nova guma je proektovana kako bi odgovarala sirokom spektru vozila, od gradskih automobila, minivolumena d...
  • Proizvodač: Michelin
  • Model: Alpin A4
  • Dimenzije: 175/65/R14
  • Sezona: Zimska
  • Indeks brzine: T
  • Indeks nosivosti: 82
  • Efikasnost potrošnje goriva: F
  • Prijanjanje na mokrom putu: C
  • Buka: 70 db
  • Cena: 10.055,00 RSD
    Akcija: 3% popusta za online kupovinu!
    Besplatna isporuka na teritoriji Srbije!

    Michelin je predstavio svoj najnoviji zimski pneumatik cetvrte generacije, Michelin Alpin A4. Nova guma je proektovana kako bi odgovarala sirokom spektru vozila, od gradskih automobila, minivolumena do limuzina. Pneumatik je tako dizajniran da se koristi u zemljama u kojima su zime cesto uglavnom mokre - oko 80% vremena - a redje ledene ili snegom pokrivene (20%). Michelin Alpin A4 pruza nenadmasne performanse u smislu prijanjanja i energetske efikasnosti u svim zimskim uslovima voznje, kroz kisu, led i sneg. S prakticne tacke gledista, pneumatik omogucava vozacima da se krecu do 10% brze nego sa njegovim prethodnikom i imaju 5% kraci zaustavni put i duzi zivotni vek gazeceg sloja sto znaci da Michelin Alpin A4 omogucava vozacima da ce gumu voziti bar jednu zimu duze od njegovih vodecih glavnih konkurenata. Osim ovih performansi, Michelin Alpin A4 omogucava i ustedu u potrosnji goriva. Da bi postigao ravnotezu performansi, novi Michelin Alpin A4 integrira napredne tehnologije. Neke od njih proizlaze iz zimskih guma razvijenih za teske zimske uslove na putu u svetu najsevernijih regija. Ove "nordijske" gume, kao Michelin X-ICE omogucavaju vozacima da ostanu na putu i u najtezim zimskim uslovima voznje, po ledu ili snegu bilo da je sneg svez ili dubok, čvrsto utapkan ili se topi - te na temperaturama od 7 č� do -60 č� C. Ova transfer tehnologija koristi vozacima za voznju na novim gumama Michelin Alpin A4, što će im omoguciti da ostvare kontrolu nad svojim vozilom u svim zimskim vremenskim uslovima i uveliko poboljsati svoje povjerenje za volanom.

    -do 6 beskamatnih rata kreditnim karticama Komercijane banke
    -do 6 beskamatnih rata kreditnim karticama Banca Intesa
    -od 6 do 48 rata sa Erste brzim cash kreditima na licu mesta
    -čekom na tri beskamatne mesečne rate, prva rata za mesec dana
    -za internet prodaju uz popust do 10%,besplatna dostava guma na adresu

    Mogućnost on-line kupovine uz besplatnu isporuku za sve gume u roku od 24-48h,samo je jedna od novina u našoj ponudi i ima za cilj što brže zadovoljenje potreba naših korisnika širom Srbije u narednom periodu.